Belaidį 4G ME ZON internetą pasiimkite ir į pajūrį   Leave a comment

Belaidis MEZON internetas jau veikia Baltijos pajūryje: Klaipėdoje, Nidoje, Šventojoje, o nuo birželio vidurio - ir Palangoje.

Ketvirtos kartos (4G) belaidis internetas MEZON jau veikia ne tik Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, bet ir kurortiniuose miestuose Šventojoje bei Nidoje, o birželį pasieks Palangą.

 MEZON puikiai tinka tiems, kurie nori būti nevaržomai laisvi, kai tenka daug keliauti darbo reikalais, taip pat ir tiems, kurie keliauja pailsėti į pajūrį. Pasiėmęs MEZON USB modemą su savimi, neprarasi ryšio, juo galėsi mėgautis tiesiog klausydamasis jūros bangų ošimo.

Telpa kišenėje

Mažytis USB modemas visada tilps į kišenę arba į rankinę. Jį pasiėmęs galėsi iš pajūrio rašyti ir skaityti elektroninius laiškus, naršyti internete ir surasti reikalingos informacijos, atsisiųsti mėgstamos muzikos ar dar nematytą filmą… Pripažink, ne visada tam užtenka laiko, o kai ilsiesi prie jūros, tai gali būti tikras malonumas. MEZON tau gali padėti skubiai spręsti netikėtus reikalus, neprarasti kontakto su kolegomis, išsaugoti artumą su toli esančiu draugu, o gal net užmegzti naujus santykius… Juo naudotis labai paprasta. MEZON USB modemas nėra pririštas prie individualaus kompiuterio ar operacinės sistemos, jo programa į bet kurį kompiuterį instaliuojama greičiau nei per minutę. Kelios akimirkos – ir tu jau turi ryšį su visu pasauliu.

ME ZON sparta „veža“

4G ryšio technologija interneto MEZON vartotojams suteikia galimybę naudotis net iki 10 Mb/s ryšio sparta visiškai nevaržomai – už biuro ar namų ribų, keliaujant ar tiesiog poilsiaujant. Tam, be abejonės, labiausiai tinka nešiojamieji kompiuteriai, su kuriais galima išnaudoti visus belaidžio interneto privalumus. Visą vasarą „Samsung NC20“ kompiuterius galima įsigyti už patrauklią kainą. MEZON salonuose šie simpatiški mažyliai (ekranas 12,1 colio dydžio) kainuoja 1.499 Lt, svetainėje http://www.mezon.lt veikiančioje elektroninėje parduotuvėje – 1.450 Lt, o bet kurį interneto MEZON paslaugų planą pardavimo salone užsisakę klientai sutaupys dar daugiau – kompiuteris jiems tekainuos 1.259 Lt. Be to, vasara apkarpė ir interneto MEZON USB modemo kainą, naujiems vartotojams jis dabar kainuoja 249 Lt. Ir dar viena vasaros staigmena – perkantiems nešiojamąjį „Samsung NC20“ kompiuterį ir MEZON USB modemą, paslaugų planas „Naršyk“ kainuos tik 21 Lt/mėn. Žinotina, kad nešiojamieji kompiuteriai „Samsung NC20“ ir MEZON interneto USB modemai parduodami ir išsimokėtinai – pasirašant lizingo sutartis su „Ūkio banko lizingu“.

Kur tas gėris dalinamas?

4G internetą MEZON galima išbandyti bei užsisakyti 9-iuose MEZON salonuose. Vilniuje tokie salonai veikia Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, taip pat „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“.

Daugiau informacijos: http://www.mezon.lt arba telefonu 8 700 30303.

Šaltinis: http://www.spredas.lt

Posted August 22, 2011 by HD televizija in belaidis internetas

Tagged with

Leave a comment